HEKUR RROBASH PHILIPS DST3020/20
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR RROBASH PHILIPS DST3020/20

Available:Në gjëndje
6,290 Lek
Image
Secure

 HEKUR RROBASH PHILIPS DST3020/20

 • HEKUR RROBASH PHILIPS DST3020/20 e bën hekurosjen të lehtë me fuqinë e fuqishme të avullit që trajton rrudhat e forta. 
 • Pllaka prej qeramike siguron rrëshqitje të qetë, ndërsa rezervuari i ujit 300 ml është mjaft i madh për të përfunduar ngarkesa më të vogla hekurosjeje pa mbushje.
 • I përshtatshëm dhe i duhuri për tu përdorur në të gjithë materialet/copat lehtësisht.
 • Garantoni cilësinë dhe efikasitetin vetëm me HEKUR RROBASH PHILIPS DST3020/20.

Informacione teknike

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

HEKUR 

Kodi:

DST3020/20

Fuqia (Watt):

2200 W

Kapaciteti i rezervuarit:

300 ml

Funksion anti rrjedhje:

PO

Funksion anti calc. :

PO

Funksion vetëpastrues: 

PO

Presioni i avullit:

35 g/min

Gjatësia e kordonit (në m):

1.9 m

Lloji i pllakës së hekurosjes:

Qeramike

Garancia:

2 vite

 HEKUR RROBASH PHILIPS DST3020/20

 • HEKUR RROBASH PHILIPS DST3020/20 e bën hekurosjen të lehtë me fuqinë e fuqishme të avullit që trajton rrudhat e forta. 
 • Pllaka prej qeramike siguron rrëshqitje të qetë, ndërsa rezervuari i ujit 300 ml është mjaft i madh për të përfunduar ngarkesa më të vogla hekurosjeje pa mbushje.
 • I përshtatshëm dhe i duhuri për tu përdorur në të gjithë materialet/copat lehtësisht.
 • Garantoni cilësinë dhe efikasitetin vetëm me HEKUR RROBASH PHILIPS DST3020/20.

Informacione teknike

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

HEKUR 

Kodi:

DST3020/20

Fuqia (Watt):

2200 W

Kapaciteti i rezervuarit:

300 ml

Funksion anti rrjedhje:

PO

Funksion anti calc. :

PO

Funksion vetëpastrues: 

PO

Presioni i avullit:

35 g/min

Gjatësia e kordonit (në m):

1.9 m

Lloji i pllakës së hekurosjes:

Qeramike

Garancia:

2 vite