HEKUR RROBASH ARIETE AR10-6235
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR RROBASH ARIETE AR10-6235

Available:Në gjëndje
2,290 Lek 3,990 Lek
Image
Secure

HEKUR RROBASH ARIETE AR10-6235

 • Me një dizajn kompakt, kapacitet të shkëlqyeshëm të rezervuarit dhe fuqi 2000 W, HEKUR RROBASH ARIETE AR10-6235 është në segmentin e hekurit të përdorimit të përditshëm, me avantazhin e pllakës qeramike, për një hekurosje jashtëzakonisht efektive, kundër pikimit dhe një efekt të fuqishëm dhe me avull të shpërndarë mirë. 
 • Rezultati: një hekurosje e fuqishme dhe efektive vetëm me HEKUR RROBASH ARIETE AR10-6235.

Informacione teknike

Model

ARIETE 

Kategoria

HEKUR 

Kodi

AR10-6235

Fuqia

2000 W

Kapaciteti i rezervuarit

300 ml

Butoni i spërkatjes

PO

Rregullimi i avullit

PO

Pllake qeramike

PO

Sperkatje me avull

PO

Kundër pikimit

PO

Pastrim automatik

PO

Gjatësia e kabullit

2 m

Kupa matëse

50 ml

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

28.5 cm

Gjeresia

12 cm

Lartesia

13.5 cm

 

 

HEKUR RROBASH ARIETE AR10-6235

 • Me një dizajn kompakt, kapacitet të shkëlqyeshëm të rezervuarit dhe fuqi 2000 W, HEKUR RROBASH ARIETE AR10-6235 është në segmentin e hekurit të përdorimit të përditshëm, me avantazhin e pllakës qeramike, për një hekurosje jashtëzakonisht efektive, kundër pikimit dhe një efekt të fuqishëm dhe me avull të shpërndarë mirë. 
 • Rezultati: një hekurosje e fuqishme dhe efektive vetëm me HEKUR RROBASH ARIETE AR10-6235.

Informacione teknike

Model

ARIETE 

Kategoria

HEKUR 

Kodi

AR10-6235

Fuqia

2000 W

Kapaciteti i rezervuarit

300 ml

Butoni i spërkatjes

PO

Rregullimi i avullit

PO

Pllake qeramike

PO

Sperkatje me avull

PO

Kundër pikimit

PO

Pastrim automatik

PO

Gjatësia e kabullit

2 m

Kupa matëse

50 ml

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

28.5 cm

Gjeresia

12 cm

Lartesia

13.5 cm