Hekur rrobash Ariete 6248
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Hekur rrobash Ariete 6248

Available:Në gjëndje
14,600 Lek
Image
Secure
Hekuri vertikal profesional nga Ariete,me fuqi 2200w mundëson hekurosje te shpejtë,efikase dhe pa aspak lodhje. Koha e ngrohjes është 50 sekonda, dhe kjo e ben pajisjen te përkryer për situata emergjente, kur duhet të largoheni nga shtëpia shpejt dhe te mos prisni asnjë minutë më shumë për të hekurosur rrobat tuaja. Pllaka prej celiku - inox siguron butësi dhe heqjen e çdo rrudhe vetëm në pak sekonda.

Informacione teknike

Modeli 6248
Kodi 00S624800AR0
EAN 8003705118874
Pllakë çeliku inox
Depozita e lëvizshme dhe mund të rimbushet
Kapaciteti i rezervuarit 3L
Avull i vazhdueshëm 45 g/min
Nivelet e intensitetit të avullit 4
Kaldaja Alumini
Koha e ngrohjes 50 sekonda
Numri i rrotave 4
Shufra teleskopike alumini
Varëse me pincë
Aksesorët përfshijnë furçë dhe dorezë

Hekuri vertikal profesional nga Ariete,me fuqi 2200w mundëson hekurosje te shpejtë,efikase dhe pa aspak lodhje. Koha e ngrohjes është 50 sekonda, dhe kjo e ben pajisjen te përkryer për situata emergjente, kur duhet të largoheni nga shtëpia shpejt dhe te mos prisni asnjë minutë më shumë për të hekurosur rrobat tuaja. Pllaka prej celiku - inox siguron butësi dhe heqjen e çdo rrudhe vetëm në pak sekonda.

Informacione teknike

Modeli 6248
Kodi 00S624800AR0
EAN 8003705118874
Pllakë çeliku inox
Depozita e lëvizshme dhe mund të rimbushet
Kapaciteti i rezervuarit 3L
Avull i vazhdueshëm 45 g/min
Nivelet e intensitetit të avullit 4
Kaldaja Alumini
Koha e ngrohjes 50 sekonda
Numri i rrotave 4
Shufra teleskopike alumini
Varëse me pincë
Aksesorët përfshijnë furçë dhe dorezë