HEKUR RROBASH ARIETE 6234
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR RROBASH ARIETE 6234

Available:Në gjëndje
1,990 Lek 3,794 Lek
Image
Secure

HEKUR RROBASH ARIETE 6234

 • Hekuri i rrobave nga firma e mirënjohur Ariete!
 • Peshë e lehtë, dorezë ergonomike, avulli i thatë dhe i shpërndarë mirë këto janë disa nga karakteristikat e këtij produkti:
 • HEKUR RROBASH ARIETE 6234 mundëson dhe garanton një lehtësi ekstreme në përdorim dhe hekurosje efikase, duke qenë kështu ideal për përdorim të përditshëm. Karakterizohet gjithashtu nga një pllakë jo ngjitëse dhe me një sistem vetë pastrimi në momentin e përundimit të punë.
 • I përshtatshëm dhe i duhuri për tu përdorur në të gjithë materialet/copat lehtësisht.

 

Informacione teknike

Model

ARIETE 

Kategoria

HEKUR 

Kodi

6234

Fuqia

2000 V

Kapaciteti i rezervuarit

250 ml

Butoni i spërkatjes

PO

Rregullimi i avullit

PO

Vetëpastruese

PO

Sperkatje me avull

PO

Hekurosje vertikale

PO

Buton ON/OFF

PO

Shenjat e konformitetit

-

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

27 cm

Gjeresia

12 cm

Lartesia

13 cm


HEKUR RROBASH ARIETE 6234

 • Hekuri i rrobave nga firma e mirënjohur Ariete!
 • Peshë e lehtë, dorezë ergonomike, avulli i thatë dhe i shpërndarë mirë këto janë disa nga karakteristikat e këtij produkti:
 • HEKUR RROBASH ARIETE 6234 mundëson dhe garanton një lehtësi ekstreme në përdorim dhe hekurosje efikase, duke qenë kështu ideal për përdorim të përditshëm. Karakterizohet gjithashtu nga një pllakë jo ngjitëse dhe me një sistem vetë pastrimi në momentin e përundimit të punë.
 • I përshtatshëm dhe i duhuri për tu përdorur në të gjithë materialet/copat lehtësisht.

 

Informacione teknike

Model

ARIETE 

Kategoria

HEKUR 

Kodi

6234

Fuqia

2000 V

Kapaciteti i rezervuarit

250 ml

Butoni i spërkatjes

PO

Rregullimi i avullit

PO

Vetëpastruese

PO

Sperkatje me avull

PO

Hekurosje vertikale

PO

Buton ON/OFF

PO

Shenjat e konformitetit

-

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

27 cm

Gjeresia

12 cm

Lartesia

13 cm