HEKUR PHILIPS GC-2678
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR PHILIPS GC-2678

Available:Në gjëndje
7,290 Lek
Image
Secure
HEKUR PHILIPS GC-2678
 • HEKUR PHILIPS GC-2678 ofron një ngrohje të shpejtë në 30 sekonda për një fillim të shpejtë dhe kundra rrudhave.
 • Depërton më thellë në pëlhura për të hequr lehtësisht rrudhat e forta.
 • HEKUR PHILIPS GC-2678 prodhon avull deri në 40 g/min për performancë të fortë dhe të qëndrueshme. Dalje e fortë dhe e qëndrueshme e avullit ben te mundur heqjen e rrudhave më shpejt.

Informcione teknike

Marka

PHILIPS

Kodi

GC-2678

Fuqia

2400 W

Lloji i pllakes

Qeramike

Kapaciteti i depozites

0.33 Litra

Gjatesia e kordonit

2 m

Funksion vetepastrues

PO

Sistem kunder rrjedhjes se ujit

PO

Nivele te ndryshme avullimi

PO

Nderprerje autmatike

PO

Sperkatje me uje

PO

Avull kostant

55 g/min

Presioni i avullit

230 g/min

Garancia

2 vite

HEKUR PHILIPS GC-2678
 • HEKUR PHILIPS GC-2678 ofron një ngrohje të shpejtë në 30 sekonda për një fillim të shpejtë dhe kundra rrudhave.
 • Depërton më thellë në pëlhura për të hequr lehtësisht rrudhat e forta.
 • HEKUR PHILIPS GC-2678 prodhon avull deri në 40 g/min për performancë të fortë dhe të qëndrueshme. Dalje e fortë dhe e qëndrueshme e avullit ben te mundur heqjen e rrudhave më shpejt.

Informcione teknike

Marka

PHILIPS

Kodi

GC-2678

Fuqia

2400 W

Lloji i pllakes

Qeramike

Kapaciteti i depozites

0.33 Litra

Gjatesia e kordonit

2 m

Funksion vetepastrues

PO

Sistem kunder rrjedhjes se ujit

PO

Nivele te ndryshme avullimi

PO

Nderprerje autmatike

PO

Sperkatje me uje

PO

Avull kostant

55 g/min

Presioni i avullit

230 g/min

Garancia

2 vite