Hekur Philips DST5010/10
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Hekur Philips DST5010/10

Available:Në gjëndje
6,990 Lek
Image
Secure
Pllakë bazë SteamGlide rezistente ndaj gërvishtjeve e cila rrëshqet shkëlqyeshëm. Për hekurosje të sigurt, të shpejtë dhe qëndrueshmëri afatgjatë.
Maksimumi 2,400 W. Performanca e shpejtë e ngrohjes.
Prodhimi i vazhdueshëm i avullit prej 40 g/min./1,14 lbs/min. dhe rritje të presionit avullit deri në 150 g/5,29 lbs në mënyrë që të mposhti gjithashtu për rrudhat kokëfortë.
Rezervuar i madh I ujit 320 ml/11,26 ml oz. i lehtë për t'u mbushur.
Funksioni i pastrimit të pluhurit  falë Calc-Clean mundëson jetëgjatësinë e produktit.

Informacione teknike
Marka: PHILIPS
Fuqia (W): 2400 W
Lloji i pllakës së hekurosjes: SteamGlide Plus
Funksion anti rrjedhje: PO
Funksion anti calc.: PO
Kapaciteti i depozitës: 0.32 L
Gjatësia e kordonit: 2 m
Presioni i avullit: 160 g / min
Funksion vetë pastrues: Po
Ngjyra: E BARDHË / GRI
Garancia e produktit: 24 muaj
Pllakë bazë SteamGlide rezistente ndaj gërvishtjeve e cila rrëshqet shkëlqyeshëm. Për hekurosje të sigurt, të shpejtë dhe qëndrueshmëri afatgjatë.
Maksimumi 2,400 W. Performanca e shpejtë e ngrohjes.
Prodhimi i vazhdueshëm i avullit prej 40 g/min./1,14 lbs/min. dhe rritje të presionit avullit deri në 150 g/5,29 lbs në mënyrë që të mposhti gjithashtu për rrudhat kokëfortë.
Rezervuar i madh I ujit 320 ml/11,26 ml oz. i lehtë për t'u mbushur.
Funksioni i pastrimit të pluhurit  falë Calc-Clean mundëson jetëgjatësinë e produktit.

Informacione teknike
Marka: PHILIPS
Fuqia (W): 2400 W
Lloji i pllakës së hekurosjes: SteamGlide Plus
Funksion anti rrjedhje: PO
Funksion anti calc.: PO
Kapaciteti i depozitës: 0.32 L
Gjatësia e kordonit: 2 m
Presioni i avullit: 160 g / min
Funksion vetë pastrues: Po
Ngjyra: E BARDHË / GRI
Garancia e produktit: 24 muaj