HEKUR PHILIPS DST-5010
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR PHILIPS DST-5010

Available:Në gjëndje
7,790 Lek
Image
Secure
HEKUR PHILIPS DST-5010
 • HEKUR PHILIPS DST-5010 me pllakë baze SteamGlide rezistente ndaj gervishtjeve e cila rreshqet shkelqyeshem. Per hekurosje te sigurte, te shpejte dhe qendrueshmeri afatgjate.
 • Me performanca te shpejte te ngrohjes.
 • Prodhimi i vazhdueshem i avullit prej 40 g/min. Dhe rritje te avullit deri në 150 g/min.
 • HEKUR PHILIPS DST-5010me nje rezervuar uji 320 ml, i lehte per t'u mbushur fale hapjes se madhe te mbushjes.
 • Funksioni i pastrimit te pluhurit  fale Calc-Clean mundeson jetegjatesine e HEKUR PHILIPS DST-5010.

Informcione teknike

Marka

PHILIPS

Kodi

DST-5010

Fuqia

2400 W

Lloji i pllakes

SteamGlide

Kapaciteti i depozites

0,32 Litra

Gjatesia e kordonit

2 m

Funksion anti rrjedhje

PO

Funksion anti calc.

PO

Nderprerje autmatike

PO

Presioni i avullit

160 g/min

Garancia

2 vite

 

 HEKUR PHILIPS DST-5010
 • HEKUR PHILIPS DST-5010 me pllakë baze SteamGlide rezistente ndaj gervishtjeve e cila rreshqet shkelqyeshem. Per hekurosje te sigurte, te shpejte dhe qendrueshmeri afatgjate.
 • Me performanca te shpejte te ngrohjes.
 • Prodhimi i vazhdueshem i avullit prej 40 g/min. Dhe rritje te avullit deri në 150 g/min.
 • HEKUR PHILIPS DST-5010me nje rezervuar uji 320 ml, i lehte per t'u mbushur fale hapjes se madhe te mbushjes.
 • Funksioni i pastrimit te pluhurit  fale Calc-Clean mundeson jetegjatesine e HEKUR PHILIPS DST-5010.

Informcione teknike

Marka

PHILIPS

Kodi

DST-5010

Fuqia

2400 W

Lloji i pllakes

SteamGlide

Kapaciteti i depozites

0,32 Litra

Gjatesia e kordonit

2 m

Funksion anti rrjedhje

PO

Funksion anti calc.

PO

Nderprerje autmatike

PO

Presioni i avullit

160 g/min

Garancia

2 vite