HEKUR ME KALDAJE ELECTROLUX E7ST1-2LG
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR ME KALDAJE ELECTROLUX E7ST1-2LG

Available:Në gjëndje
27,990 Lek
Image
Secure

HEKUR ME KALDAJE ELECTROLUX E7ST1-2LG

 • HEKUR ME KALDAJE ELECTROLUX E7ST1-2LG ka programe të personalizuara ideale për çdo lloj pëlhure - nga mëndafshi tek leshi.
 •  Falë pllakës RESILIUM ™ Ski 264 kundër gërvishtjeve, mund të keni një hekurosje me avull që rrëshqet përpara dhe mbrapa.
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri. Hiqeni smërçin pa mundime.

Informacione teknike

Model

ELECTROLUX

Kategoria

HEKUR ME KALDAJE

Kodi

E7ST1-2LG

Fuqia

2400 W

Kapaciteti i rezervuarit

1200 ml

Funksion anti rrjedhje

PO

Termostat i rregullueshëm 

PO

Avull i rregullueshëm

PO

E lehtë për tu vendosur dhe ruajtur

PO

Buton on/off

PO

Presioni i avullit

5 bar

Gjatësia e kordonit

1.5 m

Garancia

2 vite


HEKUR ME KALDAJE ELECTROLUX E7ST1-2LG

 • HEKUR ME KALDAJE ELECTROLUX E7ST1-2LG ka programe të personalizuara ideale për çdo lloj pëlhure - nga mëndafshi tek leshi.
 •  Falë pllakës RESILIUM ™ Ski 264 kundër gërvishtjeve, mund të keni një hekurosje me avull që rrëshqet përpara dhe mbrapa.
 • Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rrobat tuaja të paprekura gjatë hekurosjes.
 • Sistemi anti-kalkar: Sistemi inkaso anti-kalkar siguron jetëgjatësi për hekurin tuaj duke e nxjerrë smërçin jashtë nga hekuri. Hiqeni smërçin pa mundime.

Informacione teknike

Model

ELECTROLUX

Kategoria

HEKUR ME KALDAJE

Kodi

E7ST1-2LG

Fuqia

2400 W

Kapaciteti i rezervuarit

1200 ml

Funksion anti rrjedhje

PO

Termostat i rregullueshëm 

PO

Avull i rregullueshëm

PO

E lehtë për tu vendosur dhe ruajtur

PO

Buton on/off

PO

Presioni i avullit

5 bar

Gjatësia e kordonit

1.5 m

Garancia

2 vite