Hekur me kaldaj Electrolux E7ST1-2LG
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Hekur me kaldaj Electrolux E7ST1-2LG

Available:Në gjëndje
27,990 Lek
Image
Secure
 • pastrim dhe pastrim: po
 • gjatësia e kabllit: 1.5 m
 • fuqia e hekurit: 2400 w
 • presioni maksimal i avullit: 5 bar
 • kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1.2 l
 • rezervuar uji: i integruar
 • avull i rregullueshëm: po
 • termostat i rregullueshëm: po
 • çelësi i ndezjes / fikjes: po
 • presioni i bojlerit: 5 bar
 • e lehtë për tu vendosur dhe ruajtur: po
 • pastrim dhe pastrim: po
 • gjatësia e kabllit: 1.5 m
 • fuqia e hekurit: 2400 w
 • presioni maksimal i avullit: 5 bar
 • kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1.2 l
 • rezervuar uji: i integruar
 • avull i rregullueshëm: po
 • termostat i rregullueshëm: po
 • çelësi i ndezjes / fikjes: po
 • presioni i bojlerit: 5 bar
 • e lehtë për tu vendosur dhe ruajtur: po