HEKUR ME AVULL PHILIPS PSG7028/30
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR ME AVULL PHILIPS PSG7028/30

Available:Në gjëndje
39,990 Lek
Image
Secure

HEKUR ME AVULL PHILIPS PSG7028/30

 • HEKUR ME AVULL PHILIPS PSG7028/30 është projektuar për komoditet dhe rehati. Është i dobishëm dhe mjaft praktik.
 • HEKUR ME AVULL PHILIPS PSG7028/30 përmban një rezervuar uji të lëvizshëm dhe një presjon të fuqishëm avulli për rezultate optimale më të shpejta.
 • Garantoni cilësinë dhe efikasitetin vetëm me HEKUR ME AVULL PHILIPS PSG7028/30.

Informacione teknike

Model

PHILIPS

Kategoria

HEKUR 

Kodi

PSG7028/30

Fuqia

2100 W

Kapaciteti i rezervuarit

1.8 Litra

Funksion anti rrjedhje

PO

Funksion anti calc.

PO

Funksion vetëpastrues

PO

Presioni i avullit

120 g/min

Gjatësia e kordonit

1.7 m

Lloji i pllakës së hekurosjes

SteamGlide Advanced

Garancia

2 vite

 

 

HEKUR ME AVULL PHILIPS PSG7028/30

 • HEKUR ME AVULL PHILIPS PSG7028/30 është projektuar për komoditet dhe rehati. Është i dobishëm dhe mjaft praktik.
 • HEKUR ME AVULL PHILIPS PSG7028/30 përmban një rezervuar uji të lëvizshëm dhe një presjon të fuqishëm avulli për rezultate optimale më të shpejta.
 • Garantoni cilësinë dhe efikasitetin vetëm me HEKUR ME AVULL PHILIPS PSG7028/30.

Informacione teknike

Model

PHILIPS

Kategoria

HEKUR 

Kodi

PSG7028/30

Fuqia

2100 W

Kapaciteti i rezervuarit

1.8 Litra

Funksion anti rrjedhje

PO

Funksion anti calc.

PO

Funksion vetëpastrues

PO

Presioni i avullit

120 g/min

Gjatësia e kordonit

1.7 m

Lloji i pllakës së hekurosjes

SteamGlide Advanced

Garancia

2 vite