HEKUR I KOMBINUAR FURCE+QERAMIKE
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR I KOMBINUAR FURCE+QERAMIKE

Available:Në gjëndje
6,490 Lek 8,390 Lek
Image
Secure

HEKUR I KOMBINUAR FURCE+QERAMIKE ARIETE, 6246

 • Aparat inovativ për hekurosje vertikale me teknologji të patentuar e pajisur me kokë rrotulluese 180° që lejon përdorimin edhe si hekur duke rrotulluar thjesht pjatën. 
 • Hekurosja vertikale lejon të depërtojë thellë në fibra dhe t'i rigjenerojë ato, të lirojë pëlhurat dhe të heqë rrudhat, aromat dhe garzat, ndërsa hekurosja horizontale lejon heqjen e rrudhave, edhe në vendet më të vështira për t'u arritur, falë pllakës qeramike.

Informacione teknike

Model

ARIETE 6246

Kategoria

HEKUR ME AVULL QERAMIKE

Kodi

00S624600AR0

Fuqia

1000 V

Kapaciteti i rezervuarit

180 ml

Butoni i spërkatjes

PO

Rregullimi i avullit

PO

Vetëpastruese

PO

Sperkatje me avull

PO

Hekurosje vertikale

PO

Pllakë qeramike

PO

Shenjat e konformitetit

-

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia  22 cm
Gjeresia 11 cm
Lartesia 13 cm

HEKUR I KOMBINUAR FURCE+QERAMIKE ARIETE, 6246

 • Aparat inovativ për hekurosje vertikale me teknologji të patentuar e pajisur me kokë rrotulluese 180° që lejon përdorimin edhe si hekur duke rrotulluar thjesht pjatën. 
 • Hekurosja vertikale lejon të depërtojë thellë në fibra dhe t'i rigjenerojë ato, të lirojë pëlhurat dhe të heqë rrudhat, aromat dhe garzat, ndërsa hekurosja horizontale lejon heqjen e rrudhave, edhe në vendet më të vështira për t'u arritur, falë pllakës qeramike.

Informacione teknike

Model

ARIETE 6246

Kategoria

HEKUR ME AVULL QERAMIKE

Kodi

00S624600AR0

Fuqia

1000 V

Kapaciteti i rezervuarit

180 ml

Butoni i spërkatjes

PO

Rregullimi i avullit

PO

Vetëpastruese

PO

Sperkatje me avull

PO

Hekurosje vertikale

PO

Pllakë qeramike

PO

Shenjat e konformitetit

-

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia  22 cm
Gjeresia 11 cm
Lartesia 13 cm