HEKUR HEKUROSJE ARIETE 6214
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

HEKUR HEKUROSJE ARIETE 6214

Available:Në gjëndje
2,890 Lek 4,990 Lek
Image
Secure

HEKUR HEKUROSJE ARIETE 6214

 • Hekur hekurosje ariete 6214 me avull nga kompania e mirënjohur Ariete. 
 • Ka një dizajn shumë të mire dhe kompakt, me fuqi 2000W dhe pllakë prej çeliku inoks.
 • Pllaka nuk ngjit dhe është e vetë pastruese.
 • Mundëson dhe hekurosje vertikale për rrobat e varura
 • I përshtatshëm në hekurosjen e të gjithë llojeve të materialeve/copave.

 

Informacione teknike

Model

ARIETE 

Kategoria

HEKUR 

Kodi

6214

Fuqia

2000 V

Kapaciteti i rezervuarit

280 ml

Butoni i spërkatjes

PO

Rregullimi i avullit

PO

Vetëpastruese

PO

Sperkatje me avull

PO

Hekurosje vertikale

PO

Buton ON/OFF

PO

Shenjat e konformitetit

CE

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

30 cm

Gjeresia

11 cm

Lartesia

14 cm

HEKUR HEKUROSJE ARIETE 6214

 • Hekur hekurosje ariete 6214 me avull nga kompania e mirënjohur Ariete. 
 • Ka një dizajn shumë të mire dhe kompakt, me fuqi 2000W dhe pllakë prej çeliku inoks.
 • Pllaka nuk ngjit dhe është e vetë pastruese.
 • Mundëson dhe hekurosje vertikale për rrobat e varura
 • I përshtatshëm në hekurosjen e të gjithë llojeve të materialeve/copave.

 

Informacione teknike

Model

ARIETE 

Kategoria

HEKUR 

Kodi

6214

Fuqia

2000 V

Kapaciteti i rezervuarit

280 ml

Butoni i spërkatjes

PO

Rregullimi i avullit

PO

Vetëpastruese

PO

Sperkatje me avull

PO

Hekurosje vertikale

PO

Buton ON/OFF

PO

Shenjat e konformitetit

CE

Garancia

2 vite

 

Permasat

 

Gjatesia

30 cm

Gjeresia

11 cm

Lartesia

14 cm