Hekur Dore PHILIPS STH3010/70
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Hekur Dore PHILIPS STH3010/70

Available:Në gjëndje
6,990 Lek
Image
Secure
Hekur Dore PHILIPS STH3010/70
 • Një krijim mjaft i mirë dhe cilësor nga Philips.
 • Marka e mirënjohur ju garanton gjithmonë produktet më të mira.
 • Tashmë një hekur dore lehtësisht i përdorshëm për një hekurosje të shpejtë dhe kompakte sa hap e mbyll sytë. 
 • Hekur Dore PHILIPS STH3010/70 mjaft praktik dhe me efikasitet të lartë për të hekurosur rrobat tuaja.

 

Informacione teknike

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

HEKUR DORE

Kodi:

STH3010/70

Fuqia (Watt):

1000 W

Kapaciteti i rezervuarit:

100 ml

Presioni i avullit:

20 g/min

Rregullimi i avullit:

PO

Vetëpastruese:

-

Sperkatje me avull:

PO

Hekurosje vertikale:

PO

Buton ON/OFF:

PO

Shenjat e konformitetit:

-

Garancia:

2 vite

 

Permasat

Gjatesia kordonit (ne cm):

  20 cm


Hekur Dore PHILIPS STH3010/70
 • Një krijim mjaft i mirë dhe cilësor nga Philips.
 • Marka e mirënjohur ju garanton gjithmonë produktet më të mira.
 • Tashmë një hekur dore lehtësisht i përdorshëm për një hekurosje të shpejtë dhe kompakte sa hap e mbyll sytë. 
 • Hekur Dore PHILIPS STH3010/70 mjaft praktik dhe me efikasitet të lartë për të hekurosur rrobat tuaja.

 

Informacione teknike

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

HEKUR DORE

Kodi:

STH3010/70

Fuqia (Watt):

1000 W

Kapaciteti i rezervuarit:

100 ml

Presioni i avullit:

20 g/min

Rregullimi i avullit:

PO

Vetëpastruese:

-

Sperkatje me avull:

PO

Hekurosje vertikale:

PO

Buton ON/OFF:

PO

Shenjat e konformitetit:

-

Garancia:

2 vite

 

Permasat

Gjatesia kordonit (ne cm):

  20 cm