Guarnicion I lengshem LOCTITE 518, 50ml


Cmimi:
Sale priceLek 4,200

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
518
• Ideal për përdorim
në materiale hekuri,
çeliku dhe alumini.

You may also like

Recently viewed