Guarnicion I lengshem LOCTITE 510 50ml


Cmimi:
Sale priceLek 3,250

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
510
• Ideal për përpërdorim
në fllanxhat e ngurta
ku është e nevojshme
rezistencë e lartë ndaj
temperaturave dhe
kimikateve.

You may also like

Recently viewed