Grup lavapjate Unverdi Venezia
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup lavapjate Unverdi Venezia

Available:Në gjëndje
6,200 Lek
Image
Secure
Grup lavapjate Unverdi Venezia UNVA-5012302-05
 • Venezia ka ruajtur vizionin e saj për të qenë një organizatë inovative dhe humane nga i njëjti këndvështrim që nga viti 1969, viti kur u themelua. 
 • Falë njohurive të saj prej gati gjysmë shekulli, Venezia, e cila ka adoptuar parimin e ofrimit gjithmonë të zgjidhjeve më të mira, cilësore dhe më inovative në produkt dhe shërbim për partnerët e saj të biznesit me çmimin më të saktë, do të vazhdojë të mbrojë këto vlera. që ka bërë si një kulturë korporative në të ardhmen.
 • Pajisje kuzhine tepër funksionale.
 • Rubineti është me levë rrotulluese dhe valvul për ndarjen e ujit të ftohtë nga uji i nxehtë.

 

Informacione teknike

Marka

 Unverdi

Origjina

 Turqi

Seria 

 Swan

Kodi

 UNVA-5012302-05

Lloji 

 Rubinet kuzhine

Vrima e rekomanduar

 35mm për instalim

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 3 vjet


Përmasat

Gjeresia

 18.6 cm

Lartesia

 21.1 cm

Grup lavapjate Unverdi Venezia UNVA-5012302-05
 • Venezia ka ruajtur vizionin e saj për të qenë një organizatë inovative dhe humane nga i njëjti këndvështrim që nga viti 1969, viti kur u themelua. 
 • Falë njohurive të saj prej gati gjysmë shekulli, Venezia, e cila ka adoptuar parimin e ofrimit gjithmonë të zgjidhjeve më të mira, cilësore dhe më inovative në produkt dhe shërbim për partnerët e saj të biznesit me çmimin më të saktë, do të vazhdojë të mbrojë këto vlera. që ka bërë si një kulturë korporative në të ardhmen.
 • Pajisje kuzhine tepër funksionale.
 • Rubineti është me levë rrotulluese dhe valvul për ndarjen e ujit të ftohtë nga uji i nxehtë.

 

Informacione teknike

Marka

 Unverdi

Origjina

 Turqi

Seria 

 Swan

Kodi

 UNVA-5012302-05

Lloji 

 Rubinet kuzhine

Vrima e rekomanduar

 35mm për instalim

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 3 vjet


Përmasat

Gjeresia

 18.6 cm

Lartesia

 21.1 cm