Grup Lavapjate Eternal GRB
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
Grup Lavapjate Eternal GRB
Grup Lavapjate Eternal GRB
Grup Lavapjate Eternal GRB

Grup Lavapjate Eternal GRB

Available:Out of Stock
13,500 Lek 18,800 Lek
Secure

Grup Lavapjate Eternal GRB 990911 

 • Grup Lavapjate nga marka e mirënjohur GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht.


Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Seria 

 Eternal

Kodi

 GRBDL-990911

Lloji 

Rubinet kuzhine

Vrima e rekomanduar

 35mm për instalim

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 21.1 cm

Lartesia

 29.3 cm

Grup Lavapjate Eternal GRB 990911 

 • Grup Lavapjate nga marka e mirënjohur GRB
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht.


Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

Seria 

 Eternal

Kodi

 GRBDL-990911

Lloji 

Rubinet kuzhine

Vrima e rekomanduar

 35mm për instalim

Perfshihen tubat fleksibel

 Po

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 21.1 cm

Lartesia

 29.3 cm