Grup lavamani GRBPEL-15512400
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
-28%
Grup lavamani GRBPEL-15512400
Grup lavamani GRBPEL-15512400

Grup lavamani GRBPEL-15512400

Available:Out of Stock
3,370 Lek 4,700 Lek
Secure
Grup lavamani nga marka e mirënjohur GRB 
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

 Familja

 Prime Ecological 

Kodi

 GRB 872900(15512400)

Vrima e rekomanduar për instalim

 35mm 

Lartesia ne aerator

 75mm

Perfshihet pileta

 PO

Perfshihen tubat fleksibel

 PO

Lidhja me rrjetin

 3/8"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 10 cm

Lartesia

 12.5 cm

Grup lavamani nga marka e mirënjohur GRB 
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanja

 Familja

 Prime Ecological 

Kodi

 GRB 872900(15512400)

Vrima e rekomanduar për instalim

 35mm 

Lartesia ne aerator

 75mm

Perfshihet pileta

 PO

Perfshihen tubat fleksibel

 PO

Lidhja me rrjetin

 3/8"

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 5 vjet


Përmasat

Gjatesia 

 10 cm

Lartesia

 12.5 cm