Grup Dushi Vaske Despertar Balnea
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
Grup Dushi Vaske Despertar Balnea
Grup Dushi Vaske Despertar Balnea

Grup Dushi Vaske Despertar Balnea

Available:Në gjëndje
50,200 Lek 70,200 Lek
Image
Secure

Grup Dushi Vaske Despertar Balnea 85220850 GRB

 • Karakteristikë e shtuar: Raft me rezistencë të lartë me sipërfaqe të ngurtë dhe mbajtës dushi i integruar, kemi gjithashtu izolim me ujë të nxehtë
 • Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave
 • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim
 • Kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor
 • Niveli i sigurisë C2, maksimumi 50°C
 • Dush dore Dream 1F dhe zorrë dushi Silver 170 cm


Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Materiali I jashtem

 Metal krom i bardhe

Perfshihet koke dushi

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel

 17 cm

Buton sigurie (50')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Rregullues lartesise

 PO

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Gjatesia

 310 cm

Gjeresia

 100 cm

Lartesia

 67 cm

Grup Dushi Vaske Despertar Balnea 85220850 GRB

 • Karakteristikë e shtuar: Raft me rezistencë të lartë me sipërfaqe të ngurtë dhe mbajtës dushi i integruar, kemi gjithashtu izolim me ujë të nxehtë
 • Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave
 • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim
 • Kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor
 • Niveli i sigurisë C2, maksimumi 50°C
 • Dush dore Dream 1F dhe zorrë dushi Silver 170 cm


Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Materiali I jashtem

 Metal krom i bardhe

Perfshihet koke dushi

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel

 17 cm

Buton sigurie (50')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Rregullues lartesise

 PO

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Gjatesia

 310 cm

Gjeresia

 100 cm

Lartesia

 67 cm