Grirëse First Austria FA-5114-9
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Grirëse First Austria FA-5114-9

Available:Në gjëndje
3,490 Lek
Image
Secure
Grirëse e markës, First Austria FA-5114-9.
E vogël dhe praktike në përdorim.
Lehtëson punën tuaj në kuzhinë.

 

Numri i thikave: 4
Materiali i thikave: Inoks
Nivelet e fuqise: 1
Pjeset mund te lahen ne lavastovilje: PO
Lloji i materialit te kontenierit: Xham

MARKA: FIRST AUSTRIA
FUQIA: 500 W
KAPACITETI: 1.2 L
GARANCIA NORMALE: 12
Grirëse e markës, First Austria FA-5114-9. E vogël dhe praktike në përdorim. Lehtëson punën tuaj në kuzhinë.

 

Numri i thikave: 4
Materiali i thikave: Inoks
Nivelet e fuqise: 1
Pjeset mund te lahen ne lavastovilje: PO
Lloji i materialit te kontenierit: Xham

MARKA: FIRST AUSTRIA
FUQIA: 500 W
KAPACITETI: 1.2 L
GARANCIA NORMALE: 12