GRBVS-85450850 GRB Despertar Grup Vaske 850mm Stand up Chr
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
GRBVS-85450850 GRB Despertar Grup Vaske 850mm Stand up Chr
GRBVS-85450850 GRB Despertar Grup Vaske 850mm Stand up Chr

GRBVS-85450850 GRB Despertar Grup Vaske 850mm Stand up Chr

Available:Në gjëndje
78,200 Lek 109,900 Lek
Image
Secure
Grup vaske e markës GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar

Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Teknologji e butë GRB, rregullim i përsosur i fishekut. Sistem që redukton çdo zhurmë të mbetur
Fisheku transmeton lëvizjet manuale të përdoruesit në zgjedhjen e rrjedhës së ujit dhe temperaturës.
Fisheku i bërë me plastikë të avancuar dhe i përbërë nga qeramika të sinteruara me presion të lartë me rezistencë të madhe ndaj përdorimit të tepërt
Suport i rregullueshëm
Zorrë dushi argjendi 170 mm cromo

Grup vaske e markës GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar

Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Teknologji e butë GRB, rregullim i përsosur i fishekut. Sistem që redukton çdo zhurmë të mbetur
Fisheku transmeton lëvizjet manuale të përdoruesit në zgjedhjen e rrjedhës së ujit dhe temperaturës.
Fisheku i bërë me plastikë të avancuar dhe i përbërë nga qeramika të sinteruara me presion të lartë me rezistencë të madhe ndaj përdorimit të tepërt
Suport i rregullueshëm
Zorrë dushi argjendi 170 mm cromo