GRB City Salishent TH Kompl 60cm Kd rr10 3 funk ,Z [GRBS-05035009]
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-14%
GRB City Salishent TH Kompl 60cm Kd rr10 3 funk ,Z [GRBS-05035009]

GRB City Salishent TH Kompl 60cm Kd rr10 3 funk ,Z [GRBS-05035009]

Available:Në gjëndje
4,170 Lek 4,900 Lek
Image
Secure
City Salishent TH Kompl 60cm Kd rr10 3 funk ,Z
Produkt i një cilësie maksimale nga firma e mirënjohur spanjolle GRB

Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes. Ideale për një mjedis banjo modern. Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit. 

Informacione teknike
Presioni i rekomaduar: 1 deri ne 5 bar
Presioni maksimal i përdorimit 10 bars
Fisheku termostastik
Mbyllje qeramike
Ndjeshmëria dhe akustina sipas normës EN ISO 3822
Kolona e zgjatur (+20 cm)
City Salishent TH Kompl 60cm Kd rr10 3 funk ,Z
Produkt i një cilësie maksimale nga firma e mirënjohur spanjolle GRB

Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes. Ideale për një mjedis banjo modern. Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit. 

Informacione teknike
Presioni i rekomaduar: 1 deri ne 5 bar
Presioni maksimal i përdorimit 10 bars
Fisheku termostastik
Mbyllje qeramike
Ndjeshmëria dhe akustina sipas normës EN ISO 3822
Kolona e zgjatur (+20 cm)