GRBPKD-15465400XL GRB Eco Prime Kollone Gr,K.Dushi RR-200 Chr
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-10%
GRBPKD-15465400XL GRB Eco Prime Kollone Gr,K.Dushi RR-200 Chr
GRBPKD-15465400XL GRB Eco Prime Kollone Gr,K.Dushi RR-200 Chr

GRBPKD-15465400XL GRB Eco Prime Kollone Gr,K.Dushi RR-200 Chr

Available:Out of Stock
16,000 Lek 17,940 Lek
Secure
Salishent nga marka e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.Informacione teknike

Marka; GRB
Dush dore me disk kufizues të rrjedhjes 9/min
Devijues në kolonë
Suport i rregullueshëm
Sistemi i butë GRB
Kolona me përdorim të plotë të lartësisë (75 mm vetëm nga koka e dushit dhe tavani)
Materiali Krom

Salishent nga marka e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.Informacione teknike

Marka; GRB
Dush dore me disk kufizues të rrjedhjes 9/min
Devijues në kolonë
Suport i rregullueshëm
Sistemi i butë GRB
Kolona me përdorim të plotë të lartësisë (75 mm vetëm nga koka e dushit dhe tavani)
Materiali Krom