GRBEPRD-10325110BAL GRB Eco Projekt Grup Pjate Dushi Chr
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
GRBEPRD-10325110BAL GRB Eco Projekt Grup Pjate Dushi Chr

GRBEPRD-10325110BAL GRB Eco Projekt Grup Pjate Dushi Chr

Available:Në gjëndje
5,150 Lek 7,200 Lek
Image
Secure
Grup Pjate Dushi nga marka e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.


Informacione teknike
Marka: GRB
Kufizues i rrjedhës në 9 l/min
Dush dore anti-gëlqeror Verdi 1F i ri, zorrë metalike dhe mbështetëse
Materiali: I kromuar
Grup Pjate Dushi nga marka e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.


Informacione teknike
Marka: GRB
Kufizues i rrjedhës në 9 l/min
Dush dore anti-gëlqeror Verdi 1F i ri, zorrë metalike dhe mbështetëse
Materiali: I kromuar