GRBEPRD-10225110BAL GRB Eco Projekt Grup Vaske-Dushi Chr
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-16%
GRBEPRD-10225110BAL GRB Eco Projekt Grup Vaske-Dushi Chr
GRBEPRD-10225110BAL GRB Eco Projekt Grup Vaske-Dushi Chr

GRBEPRD-10225110BAL GRB Eco Projekt Grup Vaske-Dushi Chr

Available:Në gjëndje
 • Kategoria:All
4,990 Lek 5,990 Lek
Image
Secure
Grup Vaske - Dushi e markës së mirënjohur GRB
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike
Marka: GRB
Teknologji e butë GRB, rregullim i përsosur i fishekut.
Fisheku transmeton lëvizjet manuale të përdoruesit në zgjedhjen e rrjedhës së ujit dhe temperaturës.
Fisheku i bërë me plastikë të avancuar dhe i përbërë nga qeramika të sinteruara me presion të lartë me rezistencë të madhe ndaj përdorimit të tepërt
Devijues në pozicjonin e dushit 
Materiali; Metal i kromuar
Grup Vaske - Dushi e markës së mirënjohur GRB
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike
Marka: GRB
Teknologji e butë GRB, rregullim i përsosur i fishekut.
Fisheku transmeton lëvizjet manuale të përdoruesit në zgjedhjen e rrjedhës së ujit dhe temperaturës.
Fisheku i bërë me plastikë të avancuar dhe i përbërë nga qeramika të sinteruara me presion të lartë me rezistencë të madhe ndaj përdorimit të tepërt
Devijues në pozicjonin e dushit 
Materiali; Metal i kromuar