GRBEP-10513110BAL GRB Eco Projekt XL Grup Lavamani
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
GRBEP-10513110BAL GRB Eco Projekt XL Grup Lavamani

GRBEP-10513110BAL GRB Eco Projekt XL Grup Lavamani

Available:Në gjëndje
 • Kategoria:All
3,400 Lek 4,760 Lek
Image
Secure
Grup Lavamani nga firma e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht.
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.


Informacione teknike
Marka: GRB
Materiali: Metal i kromuar
Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës EN ISO 3822
Vendi i prodhimit: Spanja
Vrima e montimit: Standarte
Me një levë
Grup Lavamani nga firma e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proçeset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombëtarisht.
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.


Informacione teknike
Marka: GRB
Materiali: Metal i kromuar
Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës EN ISO 3822
Vendi i prodhimit: Spanja
Vrima e montimit: Standarte
Me një levë