GRBDL-820200 GRB Despertar Grup Lavamani Mural Chr
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-29%
GRBDL-820200 GRB Despertar Grup Lavamani Mural Chr
GRBDL-820200 GRB Despertar Grup Lavamani Mural Chr

GRBDL-820200 GRB Despertar Grup Lavamani Mural Chr

Available:Në gjëndje
21,100 Lek 29,900 Lek
Image
Secure
Grup Lavamani Mural nga firma e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.


Informacione teknike
Prodhuesi: GRB
Seria: Despar
Ngjyra: Argjend (krom)
Montimi në murë
Grykë daljeje: 200mm
Grup Lavamani Mural nga firma e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.


Informacione teknike
Prodhuesi: GRB
Seria: Despar
Ngjyra: Argjend (krom)
Montimi në murë
Grykë daljeje: 200mm