GRBDL-812100AL GRB Despertar Grup Lavamani Kat Chr
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
GRBDL-812100AL GRB Despertar Grup Lavamani Kat Chr
GRBDL-812100AL GRB Despertar Grup Lavamani Kat Chr

GRBDL-812100AL GRB Despertar Grup Lavamani Kat Chr

Available:Në gjëndje
15,600 Lek 21,800 Lek
Image
Secure
Grup Lavamani produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar nga marka e mirënjohur GRB.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike
Tuba lidhës fleksibël
Aerator i integruar me akses të lehtë
Lartësia 100 mm në aerator
Vrima e rekomanduar: 35mm për instalim
Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës EN ISO 3822
Grup Lavamani produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar nga marka e mirënjohur GRB.
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike
Tuba lidhës fleksibël
Aerator i integruar me akses të lehtë
Lartësia 100 mm në aerator
Vrima e rekomanduar: 35mm për instalim
Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës EN ISO 3822