GRBDD-145100 GRB Despertar Grup Dushi Ink Dev-3Thermo Chr
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
GRBDD-145100 GRB Despertar Grup Dushi Ink Dev-3Thermo Chr

GRBDD-145100 GRB Despertar Grup Dushi Ink Dev-3Thermo Chr

Available:Në gjëndje
 • Kategoria:All
24,070 Lek 33,700 Lek
Image
Secure
Grup dushi nga marka e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Aplikimet i produktit: Për dushe
Instalimi: I brendshëm
Materiali: Metal i kromuar
Lloji: Termostatik
Vendndodhja: Banjo
Numri i vrimave: 2-vrima
Karakteristika të tjera: Devijues

Grup dushi nga marka e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Aplikimet i produktit: Për dushe
Instalimi: I brendshëm
Materiali: Metal i kromuar
Lloji: Termostatik
Vendndodhja: Banjo
Numri i vrimave: 2-vrima
Karakteristika të tjera: Devijues