GRBCL1866B-219199 GRB Classic Grup Bideje Argjend
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
GRBCL1866B-219199 GRB Classic Grup Bideje Argjend

GRBCL1866B-219199 GRB Classic Grup Bideje Argjend

Available:Në gjëndje
14,780 Lek 20,700 Lek
Image
Secure

Grup bideje nga marka e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike
Montohet me disqe mbyllëse qeramike, hapje me rrjedhje të plotë 90° rrotullim doreze
Tuba lidhës fleksibël
Lartësia 135 mm në aerator

Vrima e rekomanduar: 35mm për instalim
Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës EN ISO 3822

Përmasat
Pesha: 1,8 kg
Gjerësia: 20 cm
Gjatësia: 33.5 cm
Lartësia: 9cm

Grup bideje nga marka e mirënjohur GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike
Montohet me disqe mbyllëse qeramike, hapje me rrjedhje të plotë 90° rrotullim doreze
Tuba lidhës fleksibël
Lartësia 135 mm në aerator

Vrima e rekomanduar: 35mm për instalim
Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës EN ISO 3822

Përmasat
Pesha: 1,8 kg
Gjerësia: 20 cm
Gjatësia: 33.5 cm
Lartësia: 9cm