GRB Salishent Dushi
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

GRB Salishent Dushi

Available:Në gjëndje
3,400 Lek
Image
Secure

GRB Salishent Lartesi 63cm- Rrethore Fi 8cm

Dorezë dushi e vetme funksionale
Shtyllë muri me sapun dhe kapëse të rregullueshme
Tub elastik 170 cm
Përmbush standardet ndërkombëtare të pastërtisë ekologjike
Prodhuar në Spanjë

GRB Salishent Lartesi 63cm- Rrethore Fi 8cm

Dorezë dushi e vetme funksionale
Shtyllë muri me sapun dhe kapëse të rregullueshme
Tub elastik 170 cm
Përmbush standardet ndërkombëtare të pastërtisë ekologjike
Prodhuar në Spanjë