GRB Kokë Dushi Kat.Chr 50x50cm + Mek Mont GRBKD-059170
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-28%
GRB Kokë Dushi Kat.Chr 50x50cm + Mek Mont GRBKD-059170
GRB Kokë Dushi Kat.Chr 50x50cm + Mek Mont GRBKD-059170
GRB Kokë Dushi Kat.Chr 50x50cm + Mek Mont GRBKD-059170

GRB Kokë Dushi Kat.Chr 50x50cm + Mek Mont GRBKD-059170

Available:Në gjëndje
81,300 Lek 113,300 Lek
Image
Secure
Kokë dushi nga marka e mirënjohur spanjolle GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar

I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike
Produkt: Kokë dushi
Karakteristikat   500x500mm
Model  GRB 059 170
Seria Re Sheshi
Ai përfshin Mekanizëm i zhytur
Instalimi Tavani (i futur) inkaso
Shenjë Përzierësit GRB
Krijuesi Çezmat Grober
Materiali Çelik inox
Ngjyra Krom me shkëlqim

Kokë dushi nga marka e mirënjohur spanjolle GRB
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar

I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike
Produkt: Kokë dushi
Karakteristikat   500x500mm
Model  GRB 059 170
Seria Re Sheshi
Ai përfshin Mekanizëm i zhytur
Instalimi Tavani (i futur) inkaso
Shenjë Përzierësit GRB
Krijuesi Çezmat Grober
Materiali Çelik inox
Ngjyra Krom me shkëlqim