GRBKBK-60460600XL GRB Kala Baln XL Koll Gr,K Du K 25x35 Ther
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

GRBKBK-60460600XL GRB Kala Baln XL Koll Gr,K Du K 25x35 Ther

Available:Në gjëndje
63,700 Lek 125,000 Lek
Image
Secure
Salishent nga marka e mirënjohur GRB 
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Kodi

GRBKBK-60460600XL

Materiali I jashtem

 Metal krom i bardhe

Perfshihet koke dushi

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel

 17 cm

Buton sigurie (50')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Rregullues lartesise

 PO

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia 

 125 cm

Permasat e kokes

 25x35cm

Diametri i tubit

 2.8cm

Salishent nga marka e mirënjohur GRB 
Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Kodi

GRBKBK-60460600XL

Materiali I jashtem

 Metal krom i bardhe

Perfshihet koke dushi

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel

 17 cm

Buton sigurie (50')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Rregullues lartesise

 PO

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia 

 125 cm

Permasat e kokes

 25x35cm

Diametri i tubit

 2.8cm