Geo Stainless Steel Water Bottle


Cmimi:
Sale priceLek 1,000

Përshkrimi i produktit

  • Shishja  Geo është bërë nga materiale të aprovuara nga FDA. 100% pa BPA, BPS dhe kimikate të tjera të dëmshme.
  • Veshja premium dhe izolimi i kësaj shisheje eliminon kondensimin.
  • Shishja mund të përdoret për lëngje të nxehta dhe të ftohta.
  • Shishja ka një kapacitet prej 0.5 litra.
  • Përmban izolim vakum premium, me mur të dyfishtë për të mbajtur pijet të nxehta për 6 orë dhe të ftohta deri në 24 orë.
  • Pjesa e jashtme e saj është rezistente ndaj gërvishtjeve.

You may also like

Recently viewed