Geo Glass Sports Bottle

KURSE Lek 300

Ngjyra: Blu
Cmimi:
Sale priceLek 700 Regular priceLek 1,000

Përshkrimi i produktit

  • Shishja GEO është bërë nga qelqi borosilikat, i cili nuk prishet në temperaturat e nxehta. Struktura e qëndrueshme e xhamit gjithashtu siguron jetëgjatësinë e saj.
  • Kjo shishe ka një kapacitet prej 1 litër.
  • Kjo shishe është 100% pa BPA, BPS, BPF, PVC dhe materiale të tjera të dëmshme, duke e vendosur shëndetin e konsumatorit në radhë të parë.

You may also like

Recently viewed