Geo Glass Sports Bottle


Ngjyra: E zezë
Cmimi:
Sale priceLek 800

Përshkrimi i produktit

  • Kjo shishe qelqi është bërë nga qelqi borosilikat me cilësi të lartë. Nuk prishet në temperaturat e nxehta.
  • Nuk transferon shije dhe nuk thith aromat. 
  • Praktik për t'u patruar.
  • Ka një kapacitet prej 0.7 litra dhe mund të mbajë pije të nxehta dhe të ftohta.
  • Dizain unik.

You may also like

Recently viewed