Shishe termus Geo Double Wall
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Shishe termus Geo Double Wall

Available:Out of Stock
1,000 Lek
Secure
Shishet sportive GEO janë për konsumatorët që kërkojnë zgjidhje për sfidat e përditshme të jetesës së tyre aktive.
Kjo shishe uji në çelik inox është bërë nga materiale të aprovuara nga FDA dhe është 100% pa BPA dhe materiale të tjera të dëmshme.
Veshja dhe izolimi premium i kësaj shisheje eliminon problemin e kondensimit.
Mund të përdoret për pije të nxehtë dhe të ftohtë pasi izolimi i saj i vakumit mban temperaturën e një lëngu për orë të tëra.
Shishja mban 0.5 litra me një kapak çeliku të pandryshkshëm, të mbrojtur nga rrjedhjet.
Shishet sportive GEO janë për konsumatorët që kërkojnë zgjidhje për sfidat e përditshme të jetesës së tyre aktive. Kjo shishe uji në çelik inox është bërë nga materiale të aprovuara nga FDA dhe është 100% pa BPA dhe materiale të tjera të dëmshme. Veshja dhe izolimi premium i kësaj shisheje eliminon problemin e kondensimit. Mund të përdoret për pije të nxehtë dhe të ftohtë pasi izolimi i saj i vakumit mban temperaturën e një lëngu për orë të tëra. Shishja mban 0.5 litra me një kapak çeliku të pandryshkshëm, të mbrojtur nga rrjedhjet.