Beres Buke Ariete
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Beres Buke Ariete

Available:Në gjëndje
11,990 Lek
Image
Secure

Gatues Buke Ariete është makina e bukës Ariete ideale për përgatitjen e bukës shtëpiake në një mënyrë të thjeshtë, të shpejtë dhe të mirëfilltë. Duke përdorur makinerinë e bukës në fakt mund të pjekni bukë të freskët dhe aromatik çdo ditë, duke përdorur të gjithë përbërësit që ju preferoni, pa qenë nevoja të shkoni te furrtari.

400 / 5000


fuqia: 500W
Kapaciteti: 500/750 gr
Trup në çelik inox
Shportë e palëvizshme që nuk ngjit
Ekran LCD
19 programe
3 nivele të skuqjes
10 minuta ndërprerje të kujtesës
Aksesorë kupa matëse, lugë matëse, grep për heqjen e brumit
Gjatësia e produktit 31.00 cm
Gjerësia e produktit 21.00 cm
Lartësia e produktit 27,50 cm

Gatues Buke Ariete është makina e bukës Ariete ideale për përgatitjen e bukës shtëpiake në një mënyrë të thjeshtë, të shpejtë dhe të mirëfilltë. Duke përdorur makinerinë e bukës në fakt mund të pjekni bukë të freskët dhe aromatik çdo ditë, duke përdorur të gjithë përbërësit që ju preferoni, pa qenë nevoja të shkoni te furrtari.

400 / 5000


fuqia: 500W Kapaciteti: 500/750 gr Trup në çelik inox Shportë e palëvizshme që nuk ngjit Ekran LCD 19 programe 3 nivele të skuqjes 10 minuta ndërprerje të kujtesës Aksesorë kupa matëse, lugë matëse, grep për heqjen e brumit Gjatësia e produktit 31.00 cm Gjerësia e produktit 21.00 cm Lartësia e produktit 27,50 cm