Furre+Suprine Beko BSM24300B
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Furre+Suprine Beko BSM24300B

Available:Në gjëndje
63,990 Lek
Image
Secure

Furre+Suprine Beko, kapacitet 71 L, klas energjie A

 • Ndricim halogjen: Pamje e qarte e asaj qe po ndodh brenda furres pa qene nevoja e hapjes se deres.
 • Hapja dhe mbyllje e lehte dhe e qete e deres pa demtuar soben dhe pa shume sforco nga ana juaj.
 • Dyer te forta qe mund te mbajne enet e renda.
 • Rafte te sigurt qe mund ti nxjerresh lehtesisht per pastrim ose sistemim
 • Pastrim me avull – SteamShine: Kur ky program ndizet, avulluesi injekton avull ne brendesi te furres, e cila zbut te gjitha mbetjet e ushqimit dhe yndyres, te cilat thjesht i fshini me nje lecke te bute pasi te kete perfunduar procedura.
 • Perdorimi i sigurt i gazit: Mbyllje automatike

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

BSM24300B

Kategoria

Furre elektrike + Syprine

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 8 Funksione

Nr i vatrave te syprines

2 gaz+2 elektrike

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Ekran LED

PO

Pastrimi

SteamShine

Sensor lagështie

JO

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Mikrovalë

JO

Gatim me avull

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

5 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 56.7 cm

Pesha

 40.1 kg

Furre+Suprine Beko, kapacitet 71 L, klas energjie A

 • Ndricim halogjen: Pamje e qarte e asaj qe po ndodh brenda furres pa qene nevoja e hapjes se deres.
 • Hapja dhe mbyllje e lehte dhe e qete e deres pa demtuar soben dhe pa shume sforco nga ana juaj.
 • Dyer te forta qe mund te mbajne enet e renda.
 • Rafte te sigurt qe mund ti nxjerresh lehtesisht per pastrim ose sistemim
 • Pastrim me avull – SteamShine: Kur ky program ndizet, avulluesi injekton avull ne brendesi te furres, e cila zbut te gjitha mbetjet e ushqimit dhe yndyres, te cilat thjesht i fshini me nje lecke te bute pasi te kete perfunduar procedura.
 • Perdorimi i sigurt i gazit: Mbyllje automatike

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

BSM24300B

Kategoria

Furre elektrike + Syprine

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 8 Funksione

Nr i vatrave te syprines

2 gaz+2 elektrike

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Ekran LED

PO

Pastrimi

SteamShine

Sensor lagështie

JO

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Mikrovalë

JO

Gatim me avull

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

5 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 56.7 cm

Pesha

 40.1 kg