Furre Samsung NV70K2340RB/OL
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Furre Samsung NV70K2340RB/OL

Available:Në gjëndje
56,990 Lek
Image
Secure
Furre elektrike e markës Samsung, modeli NV70K2340RB/OL
 1. Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe më efikase. Ventilatorët dopio sillen në drejtime të kundërta që të përhapin nxehtësinë në mënyrë uniforme nëpër furrë, në mënyrë që të gjitha ushqimet tuaja të piqen me të njëjtën temperaturë dhe me të njëjtën shpejtësi.

 2. Pastrim i thjeshtë me sistem katalitik Sistemi katalitik i pastrimit lehtëson mirëmbajtjen e pastërtisë së furrës. Shtresa katalitike në pjesën e pasme të furrës absorbon yndyrat nga spërkatja dhe pikimi gjatë përgatitjes dhe në temperatura të larta ndodh oksidimi i mbetjeve.

 3. Shine që rrëshqet lehtë Shinat teleskopike futen dhe dalin lehtë pa asnjë mundim, duke lehtësuar kështu përdorimin e tiganëve të mëdhenj dhe të enëve të rënda.
 4. Kapaciteti shumë i madh me 68 litra ju mundëson më shumë fleksibilitet. Pjek më shumë dhe porcione shumë më të mëdha 
 5. Konsumi i pabesueshëm i energjisë elektrike kursen paratë, E projektuar të ofrojë konsum të lartë energjie të kategorisë A, edhe pse vazhdon të ketë një hapësirë të madhe për pjekje.

Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

NV70K2340RB/OL

Kategoria

Furre elektrike 

Kapaciteti

68 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 6 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Ekran LED

PO

Pastrimi

Katalitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Gatim me avull

PO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale 

-

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.5 cm

Thellesia

 56.6 cm


Furre elektrike e markës Samsung, modeli NV70K2340RB/OL
 1. Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe më efikase. Ventilatorët dopio sillen në drejtime të kundërta që të përhapin nxehtësinë në mënyrë uniforme nëpër furrë, në mënyrë që të gjitha ushqimet tuaja të piqen me të njëjtën temperaturë dhe me të njëjtën shpejtësi.

 2. Pastrim i thjeshtë me sistem katalitik Sistemi katalitik i pastrimit lehtëson mirëmbajtjen e pastërtisë së furrës. Shtresa katalitike në pjesën e pasme të furrës absorbon yndyrat nga spërkatja dhe pikimi gjatë përgatitjes dhe në temperatura të larta ndodh oksidimi i mbetjeve.

 3. Shine që rrëshqet lehtë Shinat teleskopike futen dhe dalin lehtë pa asnjë mundim, duke lehtësuar kështu përdorimin e tiganëve të mëdhenj dhe të enëve të rënda.
 4. Kapaciteti shumë i madh me 68 litra ju mundëson më shumë fleksibilitet. Pjek më shumë dhe porcione shumë më të mëdha 
 5. Konsumi i pabesueshëm i energjisë elektrike kursen paratë, E projektuar të ofrojë konsum të lartë energjie të kategorisë A, edhe pse vazhdon të ketë një hapësirë të madhe për pjekje.

Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

NV70K2340RB/OL

Kategoria

Furre elektrike 

Kapaciteti

68 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 6 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Ekran LED

PO

Pastrimi

Katalitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Gatim me avull

PO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale 

-

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.5 cm

Thellesia

 56.6 cm