Furre Samsung NV66M3531BS/OL


Cmimi:
Sale priceLek 56,990

Përshkrimi i produktit

Dy furra në një. Gatim i dyfishtë.

Teknologjia Dual Cook ju dhuron fleksibilitet të plotë në pjekjen e sipërme dhe të poshtme të ushqimit, duke ju krijuar mundësinë ta përdorni në mënyrë të pavarur, me temperaturë dhe kohë të ndryshme pjekje, apo edhe për gatime të mëdha.

Sistem katalitik për pastrim të lehtë. Pastrimi katalitik.

Një sistem katalitik e bën të lehtë mbajtjen e furrës të pastër. Konturi katalitik në pjesën e pasme të furrës, absorbon yndyrën nga spërkatjet dhe pikimet gjatë gatimit dhe në temperatura të larta çdo mbetje do të oksidohet.

atuan më shumë dhe ushqime më të mëdha. Kapaciteti 64 litra.

Një furrë me kapacitet masiv 64 litra ju lejon të gatuani më shumë ushqim. Ajo mund të mbajë me lehtësi artikuj të mëdhenj, si p.sh. një gjel deti 15 kilogram, por ka njëkohësisht edhe dy zgara të tjera për të vendosur ushqime të ndryshme.

Specifikimet

    • Konveksion: 1200 / 1200 W
    • Kapaciteti i përdorshëm: 64 L
    • Jashtë (GjxLxTh): 595 x 595 x 566 mm
    • Pesha (neto): 35.5 kg

    • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë: A

You may also like

Recently viewed