FURRE INKASO ELEKTROLUX EOH2H00K
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE INKASO ELEKTROLUX EOH2H00K

Available:Në gjëndje
34,990 Lek 44,990 Lek
Image
Secure

FURRE INKASO ELEKTROLUX EOH2H00K

Furrë elektrike e markës ELEKTROLUX , modeli EOH2H00K

 • Me furrën SurroundCook® të gjitha ushqimet gatuhen në mënyrë të barabartë, nga pula e pjekur krokante deri te bezetë delikate. FURRE INKASO ELEKTROLUX EOH2H00K siguron që temperatura e brendshme të mbahet konstante, ndërsa ventilatori qarkullon ajrin dhe nxehtësinë. 
 • Gatim i njetrajtshem falë gatimit me shumë nivele. Përjetoni edhe gatimin me gatimin në shumë nivele. Rezistenca rrethore shtesë mundëson gatim uniform në tre nivele. 
 • Pastrim Aqua Cleaning për rezultate të shkëlqyera Për ta mbajtur furrën tuaj të duket si e re është e lehtë falë funksionit inteligjent të pastrimit pirolitik. 
 • Ekrani LED sugjeron temperaturën e duhur bazuar në funksionin e zgjedhur të gatimit, kështu që nuk keni nevojë të merrni me mend se cila është temperatura më e përshtatshme për pjatën tuaj. Megjithatë, ju mund të rregulloni manualisht temperaturën dhe të vendosni kohën e fillimit dhe të përfundimit.
 • Gatim uniform, i shpejtë dhe i shpejtë falë ventilatorit të brendshëm
 • Përgatitni më shumë krijime të këndshme me tavën e pjekjes XL me FURRE INKASO ELEKTROLUX EOH2H00K.

Informacionet teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

EOH2H00K

Kategoria

Furre 

Kapaciteti

72 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 5 funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual me celsa

Ekran LED

PO

Pastrimi

Aqua Cleaning

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

-

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2790 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 58.9 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 56.9 cm

FURRE INKASO ELEKTROLUX EOH2H00K

Furrë elektrike e markës ELEKTROLUX , modeli EOH2H00K

 • Me furrën SurroundCook® të gjitha ushqimet gatuhen në mënyrë të barabartë, nga pula e pjekur krokante deri te bezetë delikate. FURRE INKASO ELEKTROLUX EOH2H00K siguron që temperatura e brendshme të mbahet konstante, ndërsa ventilatori qarkullon ajrin dhe nxehtësinë. 
 • Gatim i njetrajtshem falë gatimit me shumë nivele. Përjetoni edhe gatimin me gatimin në shumë nivele. Rezistenca rrethore shtesë mundëson gatim uniform në tre nivele. 
 • Pastrim Aqua Cleaning për rezultate të shkëlqyera Për ta mbajtur furrën tuaj të duket si e re është e lehtë falë funksionit inteligjent të pastrimit pirolitik. 
 • Ekrani LED sugjeron temperaturën e duhur bazuar në funksionin e zgjedhur të gatimit, kështu që nuk keni nevojë të merrni me mend se cila është temperatura më e përshtatshme për pjatën tuaj. Megjithatë, ju mund të rregulloni manualisht temperaturën dhe të vendosni kohën e fillimit dhe të përfundimit.
 • Gatim uniform, i shpejtë dhe i shpejtë falë ventilatorit të brendshëm
 • Përgatitni më shumë krijime të këndshme me tavën e pjekjes XL me FURRE INKASO ELEKTROLUX EOH2H00K.

Informacionet teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

EOH2H00K

Kategoria

Furre 

Kapaciteti

72 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 5 funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual me celsa

Ekran LED

PO

Pastrimi

Aqua Cleaning

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

-

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2790 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 58.9 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 56.9 cm