FURRE HOT.ARISTON 71L FA3 841H IX/A
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE HOT.ARISTON 71L FA3 841H IX/A

Available:Në gjëndje
44,990 Lek
Image
Secure
Furre Hot-Ariston , modeli FA3 841H IX/A
 • FURRE HOT.ARISTON 71L FA3 841H IX/A, furre që ju thjeshton jetën. 
 • Gatimi është edhe më i lehtë.
 • Falë funksioneve të dobishme të FURRES HOT.ARISTON 71L FA3 841H IX/A, mund të përgatisni lehtësisht pjata të shijshme. Siguria maksimale e përdorimit. 
 • Me ventilim te brendshem, mobiljet përreth mbrohen dhe nuk ka rrezik për djegie të mundshme. Lehtësia e pastrimit.
 • Operacione edhe më të lehta pastrimi me një tavolinë të lëmuar me xham të lëvizshëm.

Informacionet teknike

Marka

Hot-Ariston

Modeli

FA3 841H IX/A

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

57 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 7 funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual me celsa

Ekran LED

Po

Pastrimi

Pirolitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

-

Klasa e energjisë

A+

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.5 cm

Thellesia

 54.5 cm

Furre Hot-Ariston , modeli FA3 841H IX/A
 • FURRE HOT.ARISTON 71L FA3 841H IX/A, furre që ju thjeshton jetën. 
 • Gatimi është edhe më i lehtë.
 • Falë funksioneve të dobishme të FURRES HOT.ARISTON 71L FA3 841H IX/A, mund të përgatisni lehtësisht pjata të shijshme. Siguria maksimale e përdorimit. 
 • Me ventilim te brendshem, mobiljet përreth mbrohen dhe nuk ka rrezik për djegie të mundshme. Lehtësia e pastrimit.
 • Operacione edhe më të lehta pastrimi me një tavolinë të lëmuar me xham të lëvizshëm.

Informacionet teknike

Marka

Hot-Ariston

Modeli

FA3 841H IX/A

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

57 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 7 funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual me celsa

Ekran LED

Po

Pastrimi

Pirolitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

-

Klasa e energjisë

A+

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.5 cm

Thellesia

 54.5 cm