FURRE GATIMI BOSCH HBA513BB1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE GATIMI BOSCH HBA513BB1

Available:Në gjëndje
76,990 Lek
Image
Secure

FURRE GATIMI BOSCH HBA513BB1

Furrë e markës Bosch, modeli HBA513BB1

 • Ndriçimi halogjen : Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda .  Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapsiren e furrës tuaj, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.
 • Pjekje e barabarte ne tre nivele. Ky funksion shperndan nxehtesine shpejt dhe ne menyre te barabarte ne te gjithe furren, duke lejuar gatimin e njekohshem ne deri ne tre nivele.
 • Dera e sheshte me sistemin SoftMove: SoftOpen dhe SoftClose.
 • Furre e integruar me ajer te nxehte 3D: arrin rezultate perfekte te pjekjes ne deri ne tre nivele ne te njejten kohe.
 • Clean Zone: Xhami i furres rezistent ndaj yndyres, i lehte per tu pastruar
 • Kontrolli me ekran LED te kuq: i lehte per t'u perdorur fale çelesit rrotullues te pershtatshem per te vendosur kohen.

Informacionet teknike

Marka

BOSCH 

Modeli

HBA513BB1

Kategoria

Furre 

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 5 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Me prekje

Ekran LED

PO

Pastrimi

-

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale 

2400 W

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.4 cm

Gjeresia

 60 cm

Thellesia

 57 cm

FURRE GATIMI BOSCH HBA513BB1

Furrë e markës Bosch, modeli HBA513BB1

 • Ndriçimi halogjen : Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda .  Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapsiren e furrës tuaj, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.
 • Pjekje e barabarte ne tre nivele. Ky funksion shperndan nxehtesine shpejt dhe ne menyre te barabarte ne te gjithe furren, duke lejuar gatimin e njekohshem ne deri ne tre nivele.
 • Dera e sheshte me sistemin SoftMove: SoftOpen dhe SoftClose.
 • Furre e integruar me ajer te nxehte 3D: arrin rezultate perfekte te pjekjes ne deri ne tre nivele ne te njejten kohe.
 • Clean Zone: Xhami i furres rezistent ndaj yndyres, i lehte per tu pastruar
 • Kontrolli me ekran LED te kuq: i lehte per t'u perdorur fale çelesit rrotullues te pershtatshem per te vendosur kohen.

Informacionet teknike

Marka

BOSCH 

Modeli

HBA513BB1

Kategoria

Furre 

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 5 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Me prekje

Ekran LED

PO

Pastrimi

-

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale 

2400 W

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.4 cm

Gjeresia

 60 cm

Thellesia

 57 cm