FURRE GATIMI BEKO BIE22100XC
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE GATIMI BEKO BIE22100XC

Available:Në gjëndje
22,490 Lek 31,990 Lek
Image
Secure

FURRE GATIMI BEKO BIE22100XC

Furrë elektrike e markës Beko, modeli BIE22100XC

 • Ndriçimi halogjen : Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda . Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbisni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapsiren e FURRE GATIMI BEKO BIE22100XC, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.
 • Dera e qëndrueshme: Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit. Enët e nxehta, të rënda dhe tenxhere mund të jetë e vështirë të nxirren nga FURRE GATIMI BEKO BIE22100XC. Dera e qëndrueshme mban ngarkesa të rënda deri ne 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës ndërsa merrni frymë.

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

BIE22100XC

Kategoria

FURRE

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 6 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual

Ekran LCD

JO

Vetëpastrim

JO

Sensor lagështie

JO

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

JO

Mikrovalë

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2400 W

Garanci Shtese

-

Mënyra e vetëpastrimit

Katalitik

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 36.7 cm

Pesha

 30.5 kg

FURRE GATIMI BEKO BIE22100XC

Furrë elektrike e markës Beko, modeli BIE22100XC

 • Ndriçimi halogjen : Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda . Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbisni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapsiren e FURRE GATIMI BEKO BIE22100XC, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.
 • Dera e qëndrueshme: Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit. Enët e nxehta, të rënda dhe tenxhere mund të jetë e vështirë të nxirren nga FURRE GATIMI BEKO BIE22100XC. Dera e qëndrueshme mban ngarkesa të rënda deri ne 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës ndërsa merrni frymë.

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

BIE22100XC

Kategoria

FURRE

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 6 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual

Ekran LCD

JO

Vetëpastrim

JO

Sensor lagështie

JO

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

JO

Mikrovalë

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2400 W

Garanci Shtese

-

Mënyra e vetëpastrimit

Katalitik

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 36.7 cm

Pesha

 30.5 kg