FURRE GATIMI AEG BES331010M
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE GATIMI AEG BES331010M

Available:Në gjëndje
49,990 Lek
Image
Secure

Furrë elektrike e markës AEG , modeli BES 331010 M

 • FURRE GATIMI AEG BES331010M të dizenjuara për ata që preferojnë thjeshtësinë, furrat inteligjente karakterizohen nga një stil i matur, forma minimaliste që ndihmojnë në krijimin e një ekuilibri të përsosur midis dy materialeve të përdorura: xhamit dhe çelikut inox.
 • FURRE GATIMI AEG BES331010M ka një dizajn thelbësor që përshtatet në mënyrë perfekte me stilin e çdo kuzhine.

Informacionet teknike

Marka

AEG

Modeli

BES 331010 M

Kategoria

Furre INCASO

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 8 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual me butona

Ekran LED

PO

Pastrimi

Vete-pastruese

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

JO

Gatim me avull

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

3500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

5 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 60 cm

Gjeresia

 60 cm

Thellesia

 55 cm

Furrë elektrike e markës AEG , modeli BES 331010 M

 • FURRE GATIMI AEG BES331010M të dizenjuara për ata që preferojnë thjeshtësinë, furrat inteligjente karakterizohen nga një stil i matur, forma minimaliste që ndihmojnë në krijimin e një ekuilibri të përsosur midis dy materialeve të përdorura: xhamit dhe çelikut inox.
 • FURRE GATIMI AEG BES331010M ka një dizajn thelbësor që përshtatet në mënyrë perfekte me stilin e çdo kuzhine.

Informacionet teknike

Marka

AEG

Modeli

BES 331010 M

Kategoria

Furre INCASO

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 8 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual me butona

Ekran LED

PO

Pastrimi

Vete-pastruese

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

JO

Gatim me avull

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

3500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

5 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 60 cm

Gjeresia

 60 cm

Thellesia

 55 cm