FURRE ELEKTRIKE SAMSUNG NV70K3370BS/OL
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE SAMSUNG NV70K3370BS/OL

Available:Në gjëndje
74,990 Lek
Image
Secure

FURRE ELEKTRIKE SAMSUNG NV70K3370BS/OL

Furrë elektrike e markës Samsung, modeli NV70K3370BS/OL

 • Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe më efikase.
  Ventilatorët dopio sillen në drejtime të kundërta që të përhapin nxehtësinë në mënyrë uniforme nëpër furrë, në mënyrë që të gjitha ushqimet tuaja të piqen me të njëjtën temperaturë dhe me të njëjtën shpejtësi. 
 • Teknologjia Dual Cook ju dhuron fleksibilitet të plotë në pjekjen e sipërme dhe të poshtme të ushqimit, duke ju krijuar mundësinë ta përdorni në mënyrë të pavarur, me temperaturë dhe kohë të ndryshme pjekje, apo edhe për gatime të mëdha.
 • Pastrimi katalitik.Sistem katalitik për pastrim të lehtë. Një sistem katalitik e bën të lehtë mbajtjen e furrës të pastër. Konturi katalitik në pjesën e pasme të furrës, absorbon yndyrën nga spërkatjet dhe pikimet gjatë gatimit dhe në temperatura të larta çdo mbetje do të oksidohet.
 • Kapaciteti 68 litra. Gatuan më shumë dhe ushqime më të mëdha. Një furrë me kapacitet masiv 68 litra ju lejon të gatuani më shumë ushqim. 

Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

NV70K3370BS/OL

Kategoria

Furre incaso

Kapaciteti

68 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 9 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Ekran LED

PO

Pastrimi

Pirolitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Gatim me avull

-

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale 

1700W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.5 cm

Thellesia

 56.6 cm

 


FURRE ELEKTRIKE SAMSUNG NV70K3370BS/OL

Furrë elektrike e markës Samsung, modeli NV70K3370BS/OL

 • Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe më efikase. Ventilatorët dopio sillen në drejtime të kundërta që të përhapin nxehtësinë në mënyrë uniforme nëpër furrë, në mënyrë që të gjitha ushqimet tuaja të piqen me të njëjtën temperaturë dhe me të njëjtën shpejtësi. 
 • Teknologjia Dual Cook ju dhuron fleksibilitet të plotë në pjekjen e sipërme dhe të poshtme të ushqimit, duke ju krijuar mundësinë ta përdorni në mënyrë të pavarur, me temperaturë dhe kohë të ndryshme pjekje, apo edhe për gatime të mëdha.
 • Pastrimi katalitik.Sistem katalitik për pastrim të lehtë. Një sistem katalitik e bën të lehtë mbajtjen e furrës të pastër. Konturi katalitik në pjesën e pasme të furrës, absorbon yndyrën nga spërkatjet dhe pikimet gjatë gatimit dhe në temperatura të larta çdo mbetje do të oksidohet.
 • Kapaciteti 68 litra. Gatuan më shumë dhe ushqime më të mëdha. Një furrë me kapacitet masiv 68 litra ju lejon të gatuani më shumë ushqim. 

Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

NV70K3370BS/OL

Kategoria

Furre incaso

Kapaciteti

68 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 9 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Ekran LED

PO

Pastrimi

Pirolitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Gatim me avull

-

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale 

1700W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.5 cm

Thellesia

 56.6 cm