FURRE ELEKTRIKE SAMSUNG NV66M3531BS/OL
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE SAMSUNG NV66M3531BS/OL

Available:Në gjëndje
56,990 Lek
Image
Secure

FURRE ELEKTRIKE SAMSUNG NV66M3531BS/OL

Furrë elektrike e markës Samsung, modeli NV66M3531BS/OL 

 • Dy furra në një. Gatim i dyfishtë.
 • Teknologjia Dual Cook ju dhuron fleksibilitet të plotë në pjekjen e sipërme dhe të poshtme të ushqimit, duke ju krijuar mundësinë ta përdorni në mënyrë të pavarur, me temperaturë dhe kohë të ndryshme pjekje, apo edhe për gatime të mëdha.
 • Pastrimi katalitik.Sistem katalitik për pastrim të lehtë. Një sistem katalitik e bën të lehtë mbajtjen e furrës të pastër. Konturi katalitik në pjesën e pasme të furrës, absorbon yndyrën nga spërkatjet dhe pikimet gjatë gatimit dhe në temperatura të larta çdo mbetje do të oksidohet.
 • Kapaciteti 64 litra. Gatuan më shumë dhe ushqime më të mëdha. Një furrë me kapacitet masiv 64 litra ju lejon të gatuani më shumë ushqim. Ajo mund të mbajë me lehtësi artikuj të mëdhenj, si p.sh. një gjel deti 15 kilogram, por ka njëkohësisht edhe dy zgara të tjera për të vendosur ushqime të ndryshme.

Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

NV66M3531BS/OL 

Kategoria

Furre elektrike 2 NE 1

Kapaciteti

64 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 6 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual 

Ekran LED

PO

Pastrimi

Katalitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Gatim me avull

PO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale 

1200W

Garanci Shtese

-

Garancia

60 muaj

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.5 cm

Thellesia

 56.6 cm

 

FURRE ELEKTRIKE SAMSUNG NV66M3531BS/OL

Furrë elektrike e markës Samsung, modeli NV66M3531BS/OL 

 • Dy furra në një. Gatim i dyfishtë.
 • Teknologjia Dual Cook ju dhuron fleksibilitet të plotë në pjekjen e sipërme dhe të poshtme të ushqimit, duke ju krijuar mundësinë ta përdorni në mënyrë të pavarur, me temperaturë dhe kohë të ndryshme pjekje, apo edhe për gatime të mëdha.
 • Pastrimi katalitik.Sistem katalitik për pastrim të lehtë. Një sistem katalitik e bën të lehtë mbajtjen e furrës të pastër. Konturi katalitik në pjesën e pasme të furrës, absorbon yndyrën nga spërkatjet dhe pikimet gjatë gatimit dhe në temperatura të larta çdo mbetje do të oksidohet.
 • Kapaciteti 64 litra. Gatuan më shumë dhe ushqime më të mëdha. Një furrë me kapacitet masiv 64 litra ju lejon të gatuani më shumë ushqim. Ajo mund të mbajë me lehtësi artikuj të mëdhenj, si p.sh. një gjel deti 15 kilogram, por ka njëkohësisht edhe dy zgara të tjera për të vendosur ushqime të ndryshme.

Informacionet teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

NV66M3531BS/OL 

Kategoria

Furre elektrike 2 NE 1

Kapaciteti

64 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 6 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual 

Ekran LED

PO

Pastrimi

Katalitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Gatim me avull

PO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale 

1200W

Garanci Shtese

-

Garancia

60 muaj

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.5 cm

Thellesia

 56.6 cm