FURRE ELEKTRIKE ELEKTROLUX FU0442
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE ELEKTROLUX FU0442

Available:Në gjëndje
37,990 Lek
Image
Secure

FURRE ELEKTRIKE ELEKTROLUX FU0442

 • Gatim me shume nivele. Unaza shtese e ngrohjes do te thote qe ju mund te gatuani ne menyre te barabarte ne dy nivele.
 • Cilesimet e sakta me ekranin e kohematesit LED. Ju mund te vendosni me lehtesi kohen e sakte te gatimit dhe te monitoroni pjatat ndersa gatuajne.
 • FURRE ELEKTRIKE ELEKTROLUX FU0442 e shpejte dhe efektive, madje edhe ne gatim. Sistemi Even Cooking qarkullon nxehtesine ne te gjithe furren, duke u siguruar qe gjithçka eshte gatuar ne menyre te barabarte.
 • Skuqje per rezultate te arta. Nga proshuta e therrmuar tek mocarela qe zhurmon, nxirrni me shume nga skare juaj se kurre me pare. E perkryer per krahet e pules te fresket dhe shkrihet ne halloumi te gojes.
 • Drita e furres per shikueshmeri te plote. Me ndriçim te pozicionuar mire brenda furres, e dini kur vaktet tuaja jane me te shijshme me FURRE ELEKTRIKE ELEKTROLUX FU0442.

Informacionet teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

FU0442

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

57 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 7 funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual me celsa

Ekran LED

JO

Pastrimi

Vete pastruese

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 60 cm

Gjeresia

 60 cm

Thellesia

 55 cm

FURRE ELEKTRIKE ELEKTROLUX FU0442

 • Gatim me shume nivele. Unaza shtese e ngrohjes do te thote qe ju mund te gatuani ne menyre te barabarte ne dy nivele.
 • Cilesimet e sakta me ekranin e kohematesit LED. Ju mund te vendosni me lehtesi kohen e sakte te gatimit dhe te monitoroni pjatat ndersa gatuajne.
 • FURRE ELEKTRIKE ELEKTROLUX FU0442 e shpejte dhe efektive, madje edhe ne gatim. Sistemi Even Cooking qarkullon nxehtesine ne te gjithe furren, duke u siguruar qe gjithçka eshte gatuar ne menyre te barabarte.
 • Skuqje per rezultate te arta. Nga proshuta e therrmuar tek mocarela qe zhurmon, nxirrni me shume nga skare juaj se kurre me pare. E perkryer per krahet e pules te fresket dhe shkrihet ne halloumi te gojes.
 • Drita e furres per shikueshmeri te plote. Me ndriçim te pozicionuar mire brenda furres, e dini kur vaktet tuaja jane me te shijshme me FURRE ELEKTRIKE ELEKTROLUX FU0442.

Informacionet teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

FU0442

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

57 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 7 funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual me celsa

Ekran LED

JO

Pastrimi

Vete pastruese

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 60 cm

Gjeresia

 60 cm

Thellesia

 55 cm