FURRE ELEKTRIKE ELECTROLUX KOEBP31X
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE ELECTROLUX KOEBP31X

Available:Në gjëndje
109,990 Lek
Image
Secure

FURRE ELEKTRIKE ELECTROLUX KOEBP31X

Furre Electrolux , modeli KOEBP31X

 • Zgjidhni pjaten qe deshironi te pergatitni dhe FURRA ELEKTRIKE ELECTROLUX KOEBP31X do te caktoje programin dhe kohen e duhur me opsionin e ngrohjes se shpejte.
 • Sinjalizuesi i mishit. Perdorimi i tij rrit kontrollin mbi procesin e pjekjes. Sonda e temperatures baze monitoron temperaturen e ushqimit brenda, pa rrezikun e pjekjes ose gatimit te tepert te tij.
 • Ekran LCD i tekstit me asistent gatimi. Pajisja do t'ju ndihmoje hap pas hapi ne zgjedhjen e kohes dhe temperatures se pjekjes.
 • Piroliza - nje furre krejtesisht e paster pa pastrues. Ne procesin e pirolizes, furra djeg ne nje temperature prej 500°C yndyre dhe papasterti ne pluhur te imet, i cili mund te hiqet me nje lecke.
 • Ngrohje e shpejte. Menyra e ngrohjes se shpejte te furres ju lejon te zvogeloni kohen e nevojshme per te pergatitur furren per te punuar ne temperaturen e kerkuar me 40%.

Informacionet teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

KOEBP31X

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Ekran LED

PO

Pastrimi

Pirolitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Klasa e energjisë

A+

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

3500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 60 cm

Thellesia

 56.7 cm


FURRE ELEKTRIKE ELECTROLUX KOEBP31X

Furre Electrolux , modeli KOEBP31X

 • Zgjidhni pjaten qe deshironi te pergatitni dhe FURRA ELEKTRIKE ELECTROLUX KOEBP31X do te caktoje programin dhe kohen e duhur me opsionin e ngrohjes se shpejte.
 • Sinjalizuesi i mishit. Perdorimi i tij rrit kontrollin mbi procesin e pjekjes. Sonda e temperatures baze monitoron temperaturen e ushqimit brenda, pa rrezikun e pjekjes ose gatimit te tepert te tij.
 • Ekran LCD i tekstit me asistent gatimi. Pajisja do t'ju ndihmoje hap pas hapi ne zgjedhjen e kohes dhe temperatures se pjekjes.
 • Piroliza - nje furre krejtesisht e paster pa pastrues. Ne procesin e pirolizes, furra djeg ne nje temperature prej 500°C yndyre dhe papasterti ne pluhur te imet, i cili mund te hiqet me nje lecke.
 • Ngrohje e shpejte. Menyra e ngrohjes se shpejte te furres ju lejon te zvogeloni kohen e nevojshme per te pergatitur furren per te punuar ne temperaturen e kerkuar me 40%.

Informacionet teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

KOEBP31X

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Ekran LED

PO

Pastrimi

Pirolitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Klasa e energjisë

A+

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

3500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 60 cm

Thellesia

 56.7 cm